Det ble høydramatisk da nedrykkstruede Racing Santander tok imot topplaget Valencia på El Sardinero. Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter to minutter ved Adrián González, men gjestene svarte oppskriftsmessig to ganger, og ledet da det gjenstod få minutter.

Tett opp til full tid, dukket colombianske Bernardo opp, og sørget for en noe overraskende poengdeling. Den sene utligningen gjorde at Valencia mistet et større forsprang om tredjeplassen. Laget er ni poeng bak serietoer Barcelona og fem poeng foran byrival og fjerdeplasserte Levante.

Harde dueller og flere skader, sørget for hele syv minutter overtid. Dramatikken toppet seg da både hjemmelagets Pedro Munitis og gjestenes Ricardo Costa så rødt, etter en krangel i Valencias målområde.

Racing Santander – Valencia 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 Adrian Gonzalez (2), 1-1 Aritz Aduriz (66), 1-2 Aduriz (80), 2-2 Bernardo (88).

Rødt kort: Ricardo Costa (90), Valencia, Pedro Munitis (90), Racing Santander.

Maktet ikke å knappe innpå

Levante kunne dermed ha tatt viktige poeng i kampen om tredjeplassen, men maktet ikke å overliste Getafe på hjemmebane. Bortelaget kunne fort ha stukket av med alle poengene, men Rubén Suárez' straffemål på overtid, sørget for poengdeling.

Levante – Getafe 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 Daniel Güiza (32), 0-2 Diego Castro (82), 1-2 Ruben Suarez (str. 90).

12.000 tilskuere.

Rødt kort: Alberto Lopo (90), Getafe.

Levante vs Getafe, Match Highlights

Grenada tok viktige poeng

Real Betis tok imot Grenada, i et oppgjør hvor begge lag jaktet poeng for å ta viktige steg vekk fra bunnstriden. Gjestene tok tak fra start, og gikk til pause med en tomålsledelse. Betis reduserte ti minutter før slutt, men maktet ikke å ta igjen gjestene.

Betis – Granada 1-2 (0-2)

Mål: 0-1 Odion Jude Ighalo (13), 0-2 Carlos Martins (40), 1-2 Jonathan (81).