Alexander Axén var Benny Lennartssons assistent i Start høsten 2007. I går møtte han gamleklubben, da Start og GAIS spilte åpningskampen i Color Line Cup, og treneren synes det er gøy å se hva som har skjedd med klubben og spillerne siden da.

— Det er gøy å se de unge spillerne, som Vikstøl, Kleiven, Børufsen og Pepa. De var gode da jeg var her også, men har tatt ytterligere steg nå. Det er gøy å se at klubben lykkes i sin satsing på unge spillere, sier Axén til fvn.no.

Høydepunkter: Start — GAIS Høydepunkter Start - Gais 2-2

GAIS-treneren innrømmet at Start var mye bedre enn svenskene i andre omgang i går, og sier de var heldig som klarte 2-2. Axén skryter av måten Start spiller på.

— Start har alltid vært gode teknisk, men de spiller fysisk også. I Sverige er det ofte enten eller, men Start klarer begge deler. Dit vil vi også komme, sier svensken som har fulgt Start tett på nett de siste sesongene.

- Ole Martin Årst er ekstremt bra, og blir veldig viktig for Start. Han er den mest kliniske spissen jeg vet om, og han er et skikkelig forbilde for mange spillere, deriblant mine egne, sier Axén.

Vi følger Start:

Tidligere Start-keeper Dime Jankulovski vokter nå buret for GAIS, og keeperen synes det var artig å være tilbake på Sørlandet.

- Det var moro å treffe igjen min gamle keepertrener (Erik Ruthford Pedersen, red.anm.). Ellers er det vel bare Fredrik igjen her fra 2002. Men det finnes mange som brenner for Start, så det er bra det står bedre til med klubben nå enn da jeg var her, sier Jankulovski.

VI FULGTE KAMPEN LIVE!