Både Strømsgodset og Lillestrøm var kritiske til dommer Tom Harald Hagens etter den elleville kampen som endte 3-3. Kampen var tett, jevn og inneholdt det meste. Etter kampen ønsket ikke Norges høyest rangerte dommer å uttale seg om sin egen innsats. Det etter en rekke avgjørelser som møtte motbør hos begge lag.

— Jeg ønsker ikke å uttale meg, sier Hagen til TV2 etter kampslutt.

Mistet grepet

Hagen blåste en straffe til hvert lag, men i løpet av kampen var det en rekke diskutable situasjoner. I den første omgangen gikk Peter Kovacs i bakken etter en duell med Lillestrøms Lasse Staw. Ungareren fikk gult kort for filming til hjemmepublikummets store frustrasjon. Der og da mente Ronny Deila at dommeren mistet grepet på kampen

— Det skulle ha vært straffe, mente både Kovacs og Strømsgodsets trener Ronny Deila. Strømsgodsets trener Ronny Deila mente at de mange situasjonene i løpet av kampen til slutt gikk opp i opp.

- Han mistet grepet om kampen i den første omgangen, men når alt ble som det ble gikk kanskje opp i opp, hevder Ronny Deila som selv mente at det var flaks at laget fikk ha 11 spillere på banen hele kampen.

Trodde Madsen skulle få rødt

Situasjonen Deila siktet til var da Godset-midtstopper Kim Andre Madsen la Thorstein Helstad i bakken etter 47 minutter. Etter dette blåste Hagen to straffer, ett til hvert lag. Særlig måten Strømsgodset fikk sitt straffespark var kontroversielt.

— Det der en kompensasjonsdømming på grunn av at han gjorde en feil i den første omgangen. Han bør stå for sine feil, hevder Lillestrøm-trener Magnus Haglund.

Også Lillestrøms Bjørn Helge Riise følte at mye gikk imot laget ute på Marielyst Stadion.

- Under kampen mener jeg at dommeren var helt skandale, og at alt gikk med Strømsgodset. Jeg har ikke sett alle situasjonene, men det føltes sånn, sier Bjørn Helge Riise til Aftenposten.no

Ingen rød tråd

Situasjonen Haglund siktet til var da Kovacs gikk i bakken innenfor Lillestrøms sekstenmeter. Da ledet Lillestrøm 3-2 og var nær ved å sikre seg en uventet seier i Drammen. Ola Kamara satt inn straffen, og fastsatte sluttresultatet til 3-3. — Det var et kaos uten like. Kovacs som veier så mye gikk lett i bakken og etterpå blir Mathis Bolly revet ned alene med keeper. Den røde tråden i dømminga ble klipt i tusen biter, mener Petter Vaagan Moen, som sammen med Kovacs var de eneste som fikk tildelt straffe i kampen på Marienlyst.