Seriemesteren fra de siste to sesongene topper tabellen sju poeng foran Avaldsnes, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. For LSK Kvinner gjenstår det fire runder igjen.

I Trondheim opplevde gjestene å havne under etter bare fire minutter. Lisa-Marie Utland tok hjemmelaget opp i føringen, men det tok ikke lang tid før serielederen var à jour. Marte Berget utlignet etter et snaut kvarter.

Ti minutter ut i annen omgang ble Isabell Herlovsen matchvinner med et straffemål. Dommeren pekte mot ellevemeteren etter at Emilie Haavi gikk i bakken etter en duell med Svanhild Sand.

LSK Kvinner har dermed vunnet ti seriekamper på rad. Forrige poengtap kom i 0-0-kampen mot gullutfordrer Avaldsnes 28. mai.

Også Avaldsnes er i bra form om dagen. Lørdag ble det 3-1-seier borte mot Røa. Det sto 1-1 helt til Hege Hansen scoret i det 72. minutt. Kort tid senere gjorde Elise Thorsnes gjestenes tredje fulltreffer.

Serietreer Kolbotn vant 1-0 borte mot Vålerenga. Veteranen Solveig Gulbrandsen scoret kampens eneste mål 20 minutter før slutt.

Det endte 0-0 mellom Arna-Bjørnar, mens Medkila og Urædd spilte 1-1. (©NTB)