• Se Fotballmagasinet i videovinduet over

Mot slutten av februar uttalte costaricaneren til TV2 at han ønsket å forlate AaFK. 29-åringen følte det ble feil framstilt, og har siden den gangen ikke ville gitt noen intervjuer til media.

— Det var en vanskelig periode for meg etter intervjuet, for jeg tenker på framtiden til familien min hele tiden. Det synes jeg ikke er så rart. Jeg følte jeg uttalte en ting, så ble det framstilt på en annerledes måte i media enn det jeg mente var riktig. Jeg sa aldri i media at jeg ville forlate AaFK umiddelbart, sier han til Sunnmørsposten.

  • Jeg sa kanskje det kommer en klubb som gir et tilbud til AaFK og Henrik Hoff som de aksepterer. Hvis det også er et bra valg for meg, så er det ikke noe problem å reise i sommer eller når kontrakten går ut.

Han synes det var ubehagelig at flere supportere ble skuffet og sinte på ham.

— Jeg følte meg misforstått, og det var en dårlig følelse, sier han og rister på hodet.

Costaricaneren bestemte seg for å ta en pause fra media etter det som skjedde. Det som holdt ham oppe var at han ble far for første gang i februar. Sønnen, som han har valgt å kalle opp etter Bayern München-spilleren Arjen Robben, har gitt ham ekstra motivasjon.

  • Det er helt fantastisk for både meg og kona mi, og vi er selvsagt veldig stolte. Hver gang jeg ser babyen får jeg en fantastisk følelse inne i meg, som er vanskelig å forklare, sier han og gliser.

Også på fotballbanen har det gått bra for Barrantes. Fire scoringer i eliteserien på de åtte første serierundene er fasiten. Kun Petter Vaagan Moen har scoret flere mål med sine seks.

  • Jeg tror fortsatt at vi kan få ei topplassering selv om vi har slitt noen kamper nå. Men det er viktig at vi slår tilbake igjen mot Lillestrøm på mandag, sier Barrantes.

Han har ingen problemer med å innrømme at spillerne var langt nede etter 4-1-tapet mot Molde.

  • Vi spilte en veldig dårlig kamp, selv om vi fikk en god start. Vi kan ikke miste konsentrasjonen slik vi gjorde ved flere tilfeller om vi skal henge med i toppen.

29-åringen har sin egen teori om hvorfor laget står med fire kamper på rad uten seier.

  • Vi har kanskje fått for mye selvtillit etter den gode starten. Nå handler det om at vi må legge bak oss det som har skjedd tidligere, det er liten tvil om at vi skal slå tilbake igjen på mandag. Det har vært litt merkelig at det er lag som har slitt som har tatt poeng fra oss. Molde var for eksempel et bunnlag som slet før de møtte oss.

  • Det er viktig å vinne denne kampen for å fortsatt være med i toppen. Det er så jevnt på tabellen at det ikke skal mye til før vi går både oppover og nedover, sier Barrantes.