Saint-Etienne er fortsatt ubeseiret i høst og passerte Daniel Braatens klubb Toulouse, som bare greide 0-0 i bortekampen mot Monaco.

Dimitri Payet scoret to ganger for Saint-Etienne og er oppe i seks fulltreffere allerede. Han scoret ledermålet midt i første omgang etter å ha rundet keeper. Han satte også punktum på en stolperetur i det 65. minutt.

Innimellom scoret Emmanuel Riviere da han nikket inn Bakary Sakos innlegg.

Saint-Etienne har ti seriegull og seks cupgull i premieskapet, men har i senere tid levd i skyggen av naboklubben Lyon. Nå er klubben tilbake på topp foran neste helgs lokaloppgjør, det 100. i rekken. De grønne våger å drømme om sin første seier mot Lyon siden 1993. ## Kan bli forbigått

Daniel Braaten innledet sesongen forrykende, men har møtt motgang og måtte starte på benken lørdag. Han var svært nær scoring da han kom inn i slutten av annen omgang, men ble stoppet av Monaco-keeper Stéphane Ruffier.

Toulouse holder 2.-plassen på dårligere målforskjell enn Saint-Etienne, men Rennes kan gå forbi begge søndag.

Sochaux sto for lørdagens største seier med 4-0 over Nice, og laget rykket opp til femteplass. Caen er nummer fire etter 1-0-seier borte mot Lorient. Yousse El Arabi avgjorde med sitt fjerde mål for sesongen. (©NTB)