NEW YORK RANGERS — BOSTON BRUINS 2-1

New York Rangers snudde hjemmekampen mot Boston Bruins og vant 2-1 i NHL mandag.

Rangers var ute etter å slå tilbake fra det sure overtidstapet mot Washington Capitals i helgen. Kampen så lenge ut til å gå Bruins' vei, men i sluttperioden snudde vertene kampen og sikret to poeng.

— Denne seieren var viktig. Nå har vi spilt tre strake kamper mot gode lag og tatt fem poeng. Det hjelper på. Det ble en krigekamp i dag også, og det var deilig å se at vi holdt unna på slutten, sier Zuccarello til Nettavisen.

Lundqvist med milepæl

Rangers' første scoring kom på pasning fra nordmannen kun 35 sekunder ut i tredje periode. Derick Brassard sto på bakre stolpe, ventet på pucken fra «Zucca» og satte den inn med et enkelt håndleddsskudd.

Se høydepunktert fra kampen (artikkelen fortsetter under videoen):

Med snaut to minutter igjen på kampuret var det svensken Jesper Fasts tur til å juble. Han fikset 2-1-seier til stor jubel i Madison Square Garden.

I annen periode klarte Jimmy Hayes å overliste Henrik Lundqvist, men derfra stengte Rangers' stjernekeeper buret. Svensken noterte for øvrig en milepæl da han tidlig i kampen gjorde sin 20.000. redning i Rangers-karrieren. Det har ingen klart før ham.

Poengkonge

Med et nytt poeng i mandagens kamp er Mats Zuccarello oppe i 32 totalt fra 42 kamper. Han topper Rangers' interne poengliga, knepent foran Brassard.

Mot Bruins fikk nordmannen 17.20 minutters spilletid. Han noterte to skudd på mål.

— Nå har vi vært i en bølgedal en stund, og det er på tide at vi kommer tilbake igjen. Det var deilig å vinne i dag. Vi har et tøft program foran oss, oppsummerer Zuccarello.

Etter tre strake hjemmekamper venter nå tre på bortebane for Rangers. Laget trenger riktignok ikke reise langt for den første av dem - torsdag venter New York-oppgjør mot rivalen Islanders. (©NTB)