Den tidligere HamKam og Strømsgodset-spilleren var i fryktinngytende form før fotballferien, og fortsatt å skape problemer for Lillestrøm da de to lagene tjuvstartet den 14.-runden fredag.

Kun to minutter tok det før spissen ga gjestene ledelsen bak en sjanseløs Jacob Faye-Lund, keepervikaren som står i Lillestrøms mål mens Arnold Origi er skadet på ubestemt tid.

Og et kvarter etter at venstreback Kent-Are Antonsen skled innenfor egen 16-meter og forærte hjemmelaget 1-1 ved Malaury Martin, satte Lehne Olsen LSK-keeperen på prøve igjen. Den prøven besto ikke Faye-Lund som ikke klarte å holde skuddet, og dermed fikk Mikael Ingebrigtsen en enkel jobb med å sette inn returen.

I andre omgang var Lehne Olsen på ferde igjen. Den tidligere ungdomslandslagsspilleren løp fra Frode Kippe og Marius Amundsen og skaffet laget sitt straffe, da han gikk i bakken med Kippe i hælene inne i 16-meteren.

Straffesparket satte Sofien Moussa sikkert i mål til 3-1. (©NTB)