Selv om det kun ble ett poeng, satte Brann i det minste en stopper for tapsrekken utenfor Bergen. Lars Arne Nilsens mannskap kom til Nadderud med fire strake bortetap i bagasjen. Forrige seier på fremmed gress kom da Viking ble slått 20. april.

Det var innbytterne som slo til da Brann endelig kunne juble for bortemål igjen. Etter 66 minutter ruvet Azar Karadas i luften og stanget ballen i nettet etter et presist innlegg fra Erik Huseklepp. Det var Branns første bortescoring etter over sju timer fotball.

Men målet rakk ikke til en etterlengtet borteseier. Bare seks minutter senere kom utligningen ved Kamal Issah. Etter mange Stabæk-trekk hamret ghaneseren inn 1-1. På overtid fikk innbytter Fredrik Haugen en gyllen mulighet til å gi Brann alle poengene. Han driblet seg forbi Stabæk-keeper Mande Sayouba, men rotet det til i avslutningsøyeblikket.

Kampens første sjanse kom like før pause. Fra høyre ble Kasper Skaanes spilt alene gjennom, men Sayouba reddet skuddet med en solid beinparade. Resten av førsteomgangen var svært hendelsesfattig. Stabæk holdt lavt balltempo og slet med å skape noe mot et kompakt Brann-lag. (©NTB)