– Vi er en vanlig kameratgjeng som er veldig bokseinteresserte. Vi er her for å ha det gøy sammen, sa de fire NOKAS-ranerne til Agderposten i København lørdag kveld.

Erling Havnå, Johnny Thendrup, Alf Henrik Christensen og Lars-Erik Andersen. Alle fire ble dømt for ranet av NOKAS i Stavanger i 2004. Lørdag var de på guttetur og fikk se Erling Havnås nevø Kai Robin Havnaa ta sin tredje seier som proffbokser.

– Han gjør som han skal, det er helt klart en utvikling å se her. Dette var han beste proffkamp, sa Erling Havnå til Agderposten etter kampen.

Bokseinteresserte

Hans tre kamerater gav også uttrykk for at de var fornøyde med boksekampen i København.

Ovenfor avisen forklarte de at alle var bokseinteresserte. Flere av den har selv drevet aktivt med boksing og kickboksing.

Ranerne fikk med seg 57,4 millioner kroner fra ranet. Fortsatt er 51 millioner kroner av utbyttet på avveie, ifølge VG.

Sonet ferdig

Alle fire ble dømt til lange fengselsstraffer etter ranet av NOKAS-sentralen i Stavanger 5. april 2004. Politiførstebetjent Arne Sigve Klungland ble skutt og drept under ranet.

Thendrup, Christensen og Andersen har alle sonet ferdig sine straffer, mens Havnå i februar ble overført til hjemmesoning. Da besøkte han en pub i Arendal og ble tatt imot med åpne armer.