Alejandro Fuentes slapp nylig en radiosingel, og den har fått blandet mottakelse. De store radiokanalene har listet den ulikt, mens VG ga den terningkast 5 og mente den var hektende.

Voksenpoplåt

Å få en sang på høy rotasjon på radio, kan bety mye for en artist. Å komme på P3s spillelister kan gi svært mye spilling. P3 vurderte Fuentes-sangen tirsdag, og har bestemt at « Tomorrow only knows» ikke vil bli listet.

— Vi har ikke playlistet den, fordi det var andre låter vi hadde mer sansen for. Vi har lagt på andre nye og norske låter, fra band som Real Ones, Samvirkelaget og Superfamily. De hadde låter som var bedre, sier musikksjef Håkon Moslet i P3. Moslet selv synes ikke Alejandro-sangen er ille, og skryter litt av den.

— Jeg har hørt den noen ganger, og den er ikke uten kvaliteter. Fuentes er en fin vokalist, og sangen er ålreit produsert. Den er derimot mer en P4-låt. Den er en litt sånn voksenpoplåt. Vi fant ikke plass til den, men jeg regner med at Kanal 24 og P4 plukker den opp.

Radiohit

Der tok ikke P3-musikksjefen feil, for P4 mener sangen kan bli en radiohit

— Fuentes' nye singel er vurdert å treffe godt i vårt format, i likhet med andre låter han har gitt uten alene eller sammen med Nilsen, Lind og Holm. Låta er i daglig rotasjon, hvilket betyr at vi mener den har et potensial til å bli en radiohit, sier programsjef André Winje Arntzen i P4

Hvilken spilleliste Alejandro Fuentes er på, og hvilke andre låter som spilles mye, vil ikke P4 ut med.

— Når det gjelder hvilke låter som er på hvilke lister og hvor mye de blir spilt, topp 10 og så videre, er dette informasjon vi ikke gir ut, sier André Winje Arntzen

P3 betyr ikke alt

Kanal 24 har også tro på låten, og de har lagt ut all informasjon om lister og artister på sin hjemmeside . Alejandro Fuentes er der på B-lista, sammen med blant annet Nelly Furtado, Magnet og Tone Damli Aaberge. På A-lista er det ingen norske artister, men blant annet The Kooks og Amy Winehouse.

Tidligere har Alejandro Fuentes' plateselskap sagt at P3 ikke betyr alt.

— P3 er bare en av mange stasjoner, men vi håper at de fleste stasjoner vil spille ham. Det ville overraske meg om P4 ikke likte låta, har marketing manager Ronny Hammer hos Sony BMG tidligere uttalt.