David Hasselhoff har skapt store overskrifter verden over etter at en video, filmet av døtrene, havnet på internett. På videoen ligger en svært beruset Hasselhoff på gulvet mens han prøver å spise, mens en av døtrene innstendig ber ham om å slutte og drikke. Som et resultat av filmen, er Hasselhoff nå midlertidig fratatt besøksretten for døtrene på 14 og 16 år. Ny høring er satt til 21. mai, og da blir det klart om skuespilleren får fornyet besøksrett. Da vil man også forsøke å få en klarhet i hvem som har lekket videoen.

Hasselhoff selv hevder det er ekskona Pamela Bach (43) som står bak. Han var gift med henne i 17 år, og det var etter skilsmissen i fjor at det for alvor begynte å gå bratt nedover for Baywatch-sjefen, som i videoen forklarer drikkingen slik: «Jeg er ensom».

Hasselhoff har forsøkt å forklare seg med at videoen er gammel, og at han har tatt seg sammen for lengst. Men dette blir tilbakevist av ekskonas advokat Debra Opri, som hevder opptaket bare er to uker gammelt. Advokaten sier videre at ekskona håper Hasselhoff skaffer seg hjelp, da døtrene virkelig forguder ham. Advokaten sier også at døtrene er knust over at opptaket har havnet på avveie, da de bare hadde ment å vise det til faren sin — i et forsøk på å vekke ham. (©NTB)