I et lengre intervju med den skotske avisen Daily Record kommer Stefan Johansen med rosende ord til sin manager og landsmann i Celtic, Ronny Deila.

Den tidligere Strømsgodset-treneren er under sterkt press, selv etter helgens 5-0-seier mot Ross County. På ni kamper i skotsk Premier League har Celtic avgitt 10 poeng. Laget ligger på femteplass, seks poeng bak lederlaget Hamilton.

I Celtic er kun seriegull godt nok. En like stor skuffelse var exiten fra Champions League. Nå forventes avansement i Europa League, der rumenske Astra er motstander på Parkhead torsdag.

Stefan Johansen. Foto: Digitalsport

Men Stefan Johansen maner skottene til å fortsette med Deila. – Om presset kan knekke Ronny? Nei, jeg tror ikke det, sier Johansen til Daily Record.

– Han er sterk mentalt og tror på det han gjør. Hvis han ikke får suksess kan han være stolt over å ha prøvd. Men jeg er sikker på at han vil lykkes, sier Johansen.

Deila kom fra den ene oppturen etter den andre i Strømsgodset.

– Han hadde ikke det samme presset på seg i Strømsgodset, men han har ikke vist noen svake sider i Celtic og har taklet presset på en god måte. Han har ikke endret seg og tror på den fotballen han ønsker at vi skal spille, og jeg ser at vi begynner å bli bedre, sier Johansen.

– Vi topper ikke ligaen, men det er der vi ønsker å være når sesongen er over. Vi har også startet bra i Europa League, sier Stefan Johansen.