Det var magasinet In Touch som startet forlovelsesryktet mellom Ashlee Simpson og Pete Wentz onsdag og ikke mange timer senere kom bekreftelsen fra paret selv.

– Vi er begeistret over å kunne meddele at vi er lykkelig forlovet, skriver duoen i en melding.

— Ville si først til fansen

Ashlee Simpson som er lillesøsteren til Jessica Simpson har gjort seg karriere både som skuespiller og artist. Kjæresten Pete Wentz (28) er bassist i bandet Fall Out Boy.

Når paret begynte å date er ikke sikkert, men de ble sett sammen allerede mot slutten av 2006. På det tidspunkt benektet både Simpson og Wentz at de hadde noe på gang.

Først et halvt år senere stadfestet Pete Wentz forholdet i et intervju med In Touch.

– Vi vet det har vært mye spekulering i det siste om Pete og meg og vi ville at våre fans skulle være de første som fikk vite fordi dere er de beste, sier de nyforlovede videre i uttalelsen.

Ønsker å være privat

Simpson/Wentz takker samtidig for all støtte og lykkeønskninger.

– Vi ser på dette som en veldig privat affære, men vi ville at dere skulle høre det fra oss.

Hvor og når bryllupet vil stå nevner paret ingenting om.

Pete Wentz skal ha fridd til Ashlee Simpson under deres nylige tur til Colorado.

– Hun fikk en utrolig ring og de er skikkelig forelsket, sier en venn til bladet In Touch.

Playbackproblem

Ashlee Simpson ble for alvor kjent da hun opptrådte på «Saturday night live» i oktober 2004, hvor hun skulle synge to låter.

Den første, «Pieces of me», gikk av stabelen uten problemer. Men da hun skulle synge låt nummer to, «Autobiography», kom vokalen til «Pieces of me» på igjen. Da hadde ikke engang Simpson rukket å heve mikrofonen.

Episoden ble avsluttet av at Simpson forlot scenen.

Senere skal sangerinnen ha fortalt i et intervju at hun brukte playback på grunn av sykdom og at hun hadde mistet stemmen.