Det er nemlig ikke snakk om kun en ekstra bolt i gjengen på åtte. Brad Pitt og Angelina Jolie vil gjerne ha to smårollinger til. Hvis dette blir tilfelle, blir familien å telle ti i tallet når familieutvidelsen er i boks.

Dette fortalte pappa Pitt selv under filmfestivalen han besøkte onsdag i Venezia.

– Jeg vil ha to til i løpet av neste år, sier han ifølge Daily Mail.

Hvorvidt dette var en spøk eller ei vites ikke, men skal vi se på barnehistorien til Jolie og Pitt er det slettes ikke umulig.

Går bra med barna

I 2002 adopterte Angelina Jolie Maddox (nå 7 år) fra Kambodsja. Tre år senere adopterte hun også Zahara (nå 3,5 år) fra Etiopia. I 2006 ble Brad Pitt oppført som far til Maddox og Zahara, mens paret fikk sitt første biologiske barn, Shiloh Nouvel, i mai samme år.

I 2007 adopterte Jolie/Pitt Pax (nå 4) fra Vietnam og det seneste tilskuddet til familien er tvillingene Knox og Vivienne som kom til verden i juli 2008. Om sine to minste uttalte Brad Pitt følgende under International film festival of Venice:

– Tvillingene har det bra.

Maddox og Pax med farget hår

Brad Pitt kom alene på lanseringen til filmen «Burn after reading» i Venezia. Ryktene ville ha det til på forhånd at Angelina Jolie ville være tilstedet, men hun valgte å bli i Sør-Frankrike.

Til Italia derimot hadde Pitt tatt med sønnene Maddox og Pax, som begge viste fram spesielle frisyrer under en båttur denne uken. Et lass med paparazzi som fulgte etter båten klarte å knipse Maddox med en blåfarget hanekam, mens langhårete Pax hadde en hvit stripe i luggen.

Og skal vi tro tidligere uttalelser kan det være godt for Angelina Jolie å få noen barn ut av huset. I alle fall for en stund. Da tvillingbildene kom ut i People og Hello! tidligere denne måneden, ga Pitt og Jolie også et intervju hvor de uttalte følgende om livet med seks barn i «huset».

– Det er kaos, men vi takler det og har det helt fantastisk, sa Angelina Jolie til People om det daglige livet ved Château Miraval i Provence.

– Det er et gjøkerede.