KRISTIANSAND: — Vi har tittet, bare tittet. Her er det mange følelser involvert, så vi trår forsiktig, sier Lundstøl til fvn.no etter visningen.

Han forteller at Hove egentlig har det de trenger av utstyr, men at han vil dra tilbake til resten av ledelsen i festivalen, fortelle hva han har sett, og så skal de diskutere hva de videre skal gjøre.

Toffen Gunnufsen benekter at Hovefestivalen er interessert i å kjøpe hele boet med navn og merkevare.

— Vi har ingen slike planer. Vi har mer enn nok med å få avviklet vår egen festival, sier Toffen Gunnufsen.

Den tidligere Quart-sjefen som startet Hovefestivalen i fjor, bedyrer at han og Hovefestivalen ikke har planer om å kjøpe opp Quart-boet for å starte ny festival i Kristiansand. Det har den siste uka vært spekulert rundt hvorvidt Hove vil utvide ”imperiet” og kjøpe opp konkursboet etter Quartfestivalen.

— Vi er bare interessert i å se på utstyr som vi kan være interessant å kjøpe. Det er blant annet snakk om noen skillevegger, sier Gunnufsen.

Bostyrer Øystein Krabberød sier at han har 10-12 interessenter på blokka, som vurderer enten å kjøpe rubbel og bit, eller bare biter.

Frist

  • Ikke alle møtte opp til visningen. Og jeg har satt frist til tirsdag klokken 12 for å legge inn bud på hele eller deler av boet, sier Krabberød.

Det står alt fra bardisker til stoler og kilometervis med kabler stablet i garasjen til Quart på Odderøya. Det gjør det umulig å sette opp en liste over innholdet, slik praksis er ved konkurser. Derfor måtte Krabberød rett og slett arrangere visning i dag.

Arild Buli var til stede som en av interessentene. Han sier han er der på vegne av en vennekrets i Oslo, som vurderer å sette i gang full festival.

I tillegg var en representant fra Treungen festival og kikket, og en del andre fvn.no ikke kjenner identiteten på.

Neste år

  • Når regner du med bobehandlingen er ferdig?

— Det er et enorm arbeid. Alle de ansatte skal sikres lønn gjennom lønnsgarantifondet, alle deltidsmedarbeiderne som jobbet i fjor har krav på feriepenger og skal spores opp - så jeg kan ikke se at vi skal bli ferdige i år, sier Krabberød.

Kreditorene har frist på seg til ut august med å melde inn krav, og det har allerede kommet mange krav fra billettkjøpere med kreditt kort som krever penger igjen.