Fire minutter gjensto av kampen i Torino da Bonucci fikk kjempetreff på volley fra 20 meter. Ballen føk i nettet bak Roma-keeper Lukasz Skorupski, til ellevill jubel fra hjemmefansen på tribunen.

Perlescoringen var én av mange ingredienser i det som ble et meget underholdende kamp. Roma-trener Rudi Garcia spådde på forhånd at toppoppgjøret ville bli god reklame for italiensk fotball, og i ettertid manglet det i hvert fall ikke på dramatikk.

27 minutter var spilt av første omgang da et frispark fra Andrea Pirlo traff armen til brasilianske Maicon i Roma-muren. Spillere fra begge lag omringet umiddelbart dommer Gianluca Rocchi, som etter litt betenkningstid pekte på straffemerket. Dermed kunne Carlos Tevez ordne 1-0 for hjemmelaget.

Sekunder senere ble Roma-trener Garcia sendt på tribunen for protester. Han mente åpenbart at straffesparket var av den billige sorten.

Juventus var imidlertid ikke lenge i paradis. Etter en drøy halvtime var det Romas tur til å få straffe. Francesco Totti gikk i bakken i duell med Stephan Lichtsteiner, og dommer Rocchi pekte igjen på krittmerket. Totti gikk selv fram og ordnet enkelt 1-1. (©NTB)