– Jeg kan ikke vente med å få på meg kostymet igjen. Noen vil nok si: «Aha, Johnny Depp har latt seg friste til å spille i oppfølgerne.» Men det var aldri et tema for meg. Jeg elsker kaptein Jack så mye at jeg ville spilt i «Pirates 7» om de spurte meg, sier han til nettstedet Parade.com.Den 46 år gamle filmstjernen, som trolig får betalt 21 millioner dollar til å være med i fjerde film ut, «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», skjønte at han var opphengt i karakteren da han spilte inn den første filmen.

– Noen ganger blir du forelsket i den du spiller. Når opptakene er i ferd med å ta slutt, hører du klokka tikke fordi du vet at du kommer til å forlate karakteren. En pussig frykt for atskillelse inntreffer. Du blir irritabel og på en måte melankolsk. Det var det som skjedde med meg da vi avsluttet den første «Pirates of the Caribbean». Jeg skjønte at jeg kom til å savne kaptein Jack. Jeg hadde følt meg så komfortabel med å være ham. Med ett tenker du: «Skal jeg noensinne se ham igjen?».

Selv om Depp vender tilbake til filmserien, får vi ikke se hans motspillere fra de tre foregående filmene, Keira Knightley (24) og Orlando Bloom (33) denne gangen. (©NTB)