I finalen konkurrerte han med skuespilleren Holly Robinson Peete, men det ble altså Michaels som kunne innkassere 250.000 dollar til American Diabetes Association.– I det siste har det sett ut til at jeg har satt livet mitt i fare bare ved å reise meg, fleipet Michaels med Trump som ville vite om sangeren hadde satt sin helse i fare ved å delta i finalen i New York, skriver The Los Angeles Times.

Bare en måned før finalen ble Michaels brakt til sykehus i all hast etter å ha fått en hjerneblødning. Tilstanden hans var kritisk i ti dager før han ble utskrevet for å komme til hektene hjemme. Han kom seg uvanlig raskt etter blødningen og kunne dermed delta i TV-programmet.

Men så fikk han et lite slag. I en melding på sin nettside skrev Michaels at det hadde blitt fastslått at han hadde et hull i hjertet etter å ha følt lammelse i den venstre siden av kroppen.

Dermed ble det mye å feire for Michaels som slo Robinson Peete i oppgaven om å skape og markedsføre en kjendisdrikk for Snapple. Peetes HollyRod Foundation klarte imidlertid også å innkassere 250.000 dollar fra iste-produsenten, men det var altså Michaels som ble kåret til vinneren. (©NTB)