At to av scoringene burde ha vært annullert, la neppe en demper på festen i München. Tyskerne har et strålende utgangspunkt før neste ukes returkamp på Camp Nou. Og selv om Barcelona som vanlig så mest til ballen, var det Bayern-spillerne som virket sultne og skapte de store sjansene på eget gress.

Det forløsende 1-0-målet kom da Franck Ribérys corner i det 25. minuttet gikk til Arjen Robben på motsatt side, og nederlenderen løftet ballen inn i feltet. Der var Dante suveren i lufta og stanget ballen til Thomas Müller, som headet videre via Barca-keeper Victor Valdés og i mål.

Annen omgang var tre minutter gammel da Bayern fikk en ny, denne gang noe urettferdig, scoring. Robben slo hjørnesparket og Müller headet mot mål fra bakerste stolpe. I feltet stupte en offsideplassert Mario Gómez fram og dyttet inn 2-0. Et nytt mål med bismak ble det for vertene da Robben stormet fram på en kontring etter 72 minutter spill. Han fikk ballen av Bastian Schweinsteiger og slapp helt fri da Müller sperret Jordi Alba på ufint vis. Dommer Viktor Kassai lot nederlenderen gå, og fra skrått hold trillet han inn 3-0. Med nok et typisk Bayern-angrep ble Barcelona overlistet på ny knapt ti minutter senere. Rødtrøyene rulle ut på venstrekanten, og Ribéry slapp ballen til David Alaba. Han slo flatt inn foran mål, der Müller løp inn 4-0. (©NTB)