Etter bare én seier på sine ti siste kamper, er Neil Warnock ferdig som Crystal Palace-manager.

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside lørdag ettermiddag.

— Crystal Palace Football Club kan i dag bekrefte at Neil Warnock er løst fra sine oppgaver og er ikke lenger manager for klubbens lag. Klubben vil benytte anledningen til å takke Neil for hans innsats og energi i de fire siste månedene, lyder den korte meldingen.

Førstemann ut

Det er Keith Millen som leder Palace i London-derbyet mot QPR søndag, opplyser klubben.

66-åringen Warnock har ikke klart å gi laget det løftet man hadde håpet på etter at han tok over. I stedet ligger laget tredje sist på Premier League-tabellen etter 3-1-tapet for Southampton 2. juledag.

Warnock er den første manageren i Premier League som blir sparket denne sesongen.

Høydepunktet under Warnock var seieren mot Liverpool i november.

Neil Warnock har ikke hatt mye å juble for som Crystal Palace-manager denne sesongen. Nå er det også slutt. Foto: NTB Scanpix

Veteranen Warnock tok fatt på periode to som manager i London-klubben da Tony Pulis overraskende trakk seg som manager rett før sesongstart.Det var Tony Pulis som hentet Brede Hangeland til klubben etter at nordmannen nærmest ble kastet på dør i Fulham, etter at klubben rykket ned fra Premier League i vår.

Tre managere på halvannen sesong

Pulis var en populær mann blant Palace-fansen, etter å ha ledet laget inn til en sterk 11. plass forrige sesong.

Han valgte å gi seg på grunn av det han oppfattet som manglende støtte i overgangsmarkedet, og nå må klubben på jakt etter sin fjerde manager på litt over ett år.

Den frittalende manageren Ian Holloway ledet laget ved sesongstart i fjor, men etter en begredelig start på sesongen i fjor trakk han seg. Så kom Pulis inn og overtok, før Warnock fikk jobben tidlig i høst.

Nå må klubben ut på markedet igjen.