josimar Foto: Faksimile Josimar

Fotballmagasinet Josimar kommer torsdag med et større intervju med den nye MAX-profilen Bernt Hulsker.

I intervjuet forteller Hulsker blant annet om et julebord han deltok på for Molde Fotballklubb på 1990-tallet.

– Vi hadde jo julebord hvert år nede på Reknes der... Veteranklubben fra Rosenborg hadde gitt MFK et fint maleri for å gratulere med den nye stadion. «Trollungan», stod det på det nederst. Så skulle jeg holde en tale, forteller Hulsker til Josimar.

Og fortsetter:

– Midt i talen pratet jeg om Molde og planene for neste år og at nå skulle vi gi alt, vi skulle virkelig nå toppen. Jeg snudde meg mot bildet som hang på veggen, pekte og skreik «og så ska vi knuse sa her!» . Så tok jeg ned bildet, knakk det over kneet og knuste det til pinneved. De eldre MFK-karene satt bare og måpte. I sjokk og vantro, forteller Hulsker til Josimar .

TV-debut

Spilleren med fortid i Molde, Vålerenga, AIK, Start og Stabæk har nå lagt opp, og debuterer som TV-journalist på MAX under fredagens serieåpning mellom Sarpsborg og Molde.

– Det ble som det ble, det. Jeg skulle hatt et veldig bra tilbud for å vurdere det opp mot tilbudet fra TVNorge. Og der var jeg ikke. Ikke i nærheten. Det skulle ha vært mye penger inne i bildet om jeg skulle skrevet under en ny kontrakt med en ny fotballklubb, forklarer han.

Vi følger Start:

Nå gleder han seg til å gå i gang med sin nye karriere.

– Det høres artig ut. Prøve å lære meg noe nytt. Få erfaring innenfor yrkeslivet på denne måten her passer meg helt perfekt. TV er noe som interesserer meg også. Helt maks, sier Bernt Hulsker til Josimar .