Med seier mot Malta så kan Norge være klar for EM-sluttspill, dersom Kroatia taper poeng hjemme mot Bulgaria.

Helgens prestasjoner og spilletid for den norske troppen lover godt.

Bortsett fra Stefan Johansen, som måtte stå over Celtics kamp.

Omar Elabdellaoui er også et lite spørsmålstegn. Høyrebacken ble båret av banen i det 86. minutt da Olympiakos vant 2-1 over PAOK på bortebane.

Ifølge Elabdellaoui selv på Twitter gikk han ut fordi han kjente litt til en hamstringskade. Han skriver selv at det er ikke er snakk om noen alvorlig skade.

Slik var helgens spilletid for utenlandsstasjonerte norske landslagsspillere i troppen mot Malta (10. oktober) og Italia (13. oktober):

Joshua King: Byttet ut - igjen - i 2.-omgangen etter målløs innsats for Bournemouth mot Watford (1-1)..

Håvard Nordtveit: Inn som innbytter siste 21 minutter og scoret et perlemål for Borussia Mönchengladbach (2-0 over Wolfsburg).

Per Ciljan Skjelbred: På banen 90 minutter da Hertha Berlin slo Hamburg 3-0. Rune A. Jarstein: Spilte hele kampen for Hertha og holdt nullen.

Ørjan Nyland: Ubenyttet reserve da laget hans Ingolstadt slo Eintracht Frankfurt 2-0. Haitam Aleesami: Scoret 1-1-målet i IFK Göteborgs uavgjortkamp mot Halmstad.

Alexander Tettey: På banen hele kampen da Norwich klarte 2-2 borte mot West Ham.

Stefan Johansen: Var ikke i troppen til Celtic i 2-1-seier borte over Hamilton. Ryggtrøbbel oppgitt årsak.

Martin Ødegaard: Spilte 89 minutter for Real Madrids B-lag (Castilla) i 1-1-oppgjøret mot Sestao.

Markus Henriksen: Fikk hele kampen for AZ Alkmaar mot Twente (1-0-seier).

Even Hovland: Spilte 90 minutter da Nürnberg tapte 2-3 borte for RasenBallsport Leipzig.

Veton Berisha: Hans Greuter Fürth tapte 0-5 hjemme for Bochum. Nordmannen fikk spille hele tiden.

Stefan Strandberg: Var på banen fra start til slutt i FC Krasnodars 1-1-kamp borte mot Ufa i russisk toppserie.

Valon Berisha: 90 minutter da hans Salzburg vant 2-1 over Rapid Wien borte i toppkampen i Østerrike.

Jo Inge Berget: Spilte halvannen time i Malmö FFs 1-2-tap for AIK.

Tippeligaens Jonas Svensson (RBK), André Hansen (RBK), Pål André Helland (RBK), Ole Selnæs (RBK), Alexander Søderlund (RBK), Vegard Forren (Molde) og Martin Linnes (Molde) er også i troppen.

Norge skal først møte Malta hjemme lørdag 10. oktober, før bortekampen mot Italia i Roma venter tirsdag 13. oktober.