Den nye avtalen gjelder ut 2011/2012-sesongen. Alle kampene i turneringen vil bli vist på Viasats parabolplattform. Viasat har allerede rettighetene ut inneværende sesong, og selskapet har hatt rettighetene siden 1993. Siden den siste kvalifiseringsrunden i turneringen, samt UEFA Super Cup er inkludert i rettighetene for første gang, øker antall direktesendte kamper fra 125 til 146 neste sesong.

I en pressemelding fremgår det at hovedkampen vil bli sendt på Viasat 4, mens andrevalget vises på den nye sportskanalen Viasat Sport. Tredjevalget vil også vises på en av Viasats kanaler, for eksempel SportN. Flere av kampene vil også bli sendt på Viasat Sport HD. De øvrige kampene vises på Viasat Xtra-kanalene og TV 2 Sport.

– Det er gledelig at vi har forlenget vårt langvarige og suksessrike partnerskap med UEFA og Team Marketing. UEFA Champions League er verdens beste fotballmesterskap for klubblag, og turneringen har vært meget populær blant seerne over mange år. Nå kan vi tilby flere kamper og bredere dekning på flere kanaler, sier Stian Kleppo i Viasat.

Samtidig er det klart at MTG lanserer en ny norsk sportskanal, Viasat Sport. Den er på luften fra 17. oktober.