MOLDE (Rbnett): Tor Ole Skullerud må klare seg uten flere sentrale spillere i kveldens kamp mot Lillestrøm.

Joshua Gatt og Magne Simonsen er ute med kneskader resten av sesongen, mens Eirik Hestad har begynt opptreninga etter brudd i vrista.

Direkte kl. 18: Lillestrøm-Molde

Nå er også Magne Hoseth og tidligere Lillestrøm-spiller Fredrik Gulbrandsen på sidelinja inntil videre.

— Fredrik har fått en liten strekk på baksida av låret, og kommer til å ta pause noen uker. Magne har litt problemer med akillesen. Vi vet ikke når han er tilbake, sier Skullerud.

Gode erstattere

Han liker ikke at lista har blitt stadig lengre den siste tida, men er samtidig klar på at Molde har gode erstattere i alle posisjoner.

— Det er litt mange skader nå og det er ikke bra. Men jeg er veldig komfortabel med den brede spillerstallen vår som vi får god bruk for nå. Dette er overhodet ingen krise, sier treneren.

På oppsida er Björn Bergmann Sigurdarson tilbake for fullt etter sin ryggskade og starter trolig mot gamleklubben Lillestrøm i kveld.

— Han er friskmeldt og har trent den siste uka. Det er veldig bra for oss at Björn er på plass igjen, sier Skullerud.

Molde-treneren er forberedt på en tøff batalje på Åråsen.

— Lillestrøm er alltid godt organisert. De har også vært gode framover i år, og scoret en del mål. De flyr litt høyt om dagen og har spilt på seg selvtillit. Det er uten tvil ett av lagene i Tippeligaen som er i best form akkurat nå, sier Tor Ole Skullerud.

PS: Kaptein Daniel Berg Hestad har vært både frisk, rask og god i sesongstarten. Nå vurderer MFK-trenerne hvilke kamper 38-åringen skal starte og hvilke han skal hvile. Allerede tirsdag kommer Viking til Aker stadion. Og neste fredag spiller Molde bortekamp mot Haugesund.