MOLDE — VESTSJÆLLAND 2-1

LA MANGA (rbnett): Molde-spillerne virket tente allerede fra avspark i kampen mot danske Vestsjælland i Copa Del Sol-turneringen på La Manga.

Det tok ikke mer enn sju minutter før Fredrik Gulbrandsen fikk muligheten inne i boksen, men skuddet i fra fem meter ble klarert til corner av en forsvarer. På det påfølgende hjørnesparket fikk imidlertid Even Hovland stå umarkert rett foran mål, på bare fem meters hold. Dagens MFK-kaptein hadde null problemer med å sette ballen i mål med kneet.

Bare to minutter etter kom Knut Olav Rindarøy seg gjennom på venstresiden. Med venstrefoten slo han et hardt innlegg foran Vestsjælland-målet, hvor Gulbrandsen var våkent på plass. Fra bare fem meters hold kunne han bare pirke ballen forbi Mikkelsen i danskenes mål.

Rindarøy skadet

Tor Ove Skullerud hadde håpet å slippe skader på noen av Molde-spillerne i løpet av oppholdet i Spania. Rett etter 2-0-scoringen begynte imidlertid Knut Olav Rindarøy å halte. Det kunne se ut som at venstrebacken hadde slått opp igjen strekkskaden sin, men rapportene sier at det bare er snakk om ei lårhøne. Gossingen ble erstattet av Magne Simonsen.

Molde fortsatte å styre omgangen, men tempoet ble etter hvert betraktelig lavere, samtidig som de store sjansene uteble. Mot slutten var det danskene som fikk den største muligheten. Ørjan Nyland ble tvunget til å slå ballen over på ei god heading fra Festersen.

Utlignet

Molde gjorde mange bytter til den andre omgangen, noe som bidro til at Vestsjælland kom enda mer med i kampen. I det 52. spilleminuttet fyrte Jan Kristiansen av fra om lag 20 meter. Skuddet skiftet retning i en Molde-forsvarer, og utmanøvrerte Ørjan Nyland i Molde-buret.

Utover i omgangen var det danskene som sto for de største mulighetene. Nærmest var Henrik Madsen, da han fikk stå alene ved bakerste stolpe. Headingen havnet imidlertid på bakerste rad.

Med relativt god kontroll greide MFK til slutt å ro seieren i land, og sikre Tor Ole Skullerud hans andre seier på to treningskamper.