Avisen henviser til sikre kilder i Stjernen-organisasjonen som bekrefter at Andersen har en avtale med Stjernen om at han overtar som hovedtrener den dagen svenske Ulf Weinstock gir seg.

Andersen er både sportssjef og assistenttrener i dag, men det skal altså bare være et tidsspørsmål før han sitter med det totale treneransvaret.

– Styret i Stjernen har behandlet dette, men ikke så veldig mange andre i organisasjonen er kjent med denne avtalen, sier en av avisens kilder.

Ulf Weinstock har kontrakt som hovedtrener i Stjernen også neste sesong. Men den svenske trenerveteranen har en såkalt to+ettårskontrakt. Det betyr at han, etter å ha fullført årets sesong (det andre året i kontrakten), kan sies opp dersom Stjernen finner en grunn til det.

På samme måte står Weinstock som har hatt stor suksess med laget sitt denne sesongen, fritt til å forlate klubben uten at det i tilfelle får noen følger for ham.

Morgan Andersen ønsker ikke å kommentere detaljer i kontrakten sin med Stjernen:

– Det er en sak mellom klubben og meg, sier han til sa.no.

– Jeg kommer ikke på noe tidspunkt å ta over treneransvaret for Stjernen dersom ikke Ulf Weinstock forlater klubben av egen vilje. Men Stjernen er i en slik økonomisk situasjon, at ingen av oss vet hva som skjer i framtiden, sier Andersen.