— Det er klart det påvirkers oss, men samtidig kan vi ikke la det påvirke oss heller. Vi må liksom fortsette å trene og forberede oss på en ny sesong. Vi må uansett være i kampform, sier Nila Håkedal til fvn.no.

Det var Aftenposten som i går presenterte nyheten om at det råder fullt kaos i Volleyballforbundet. Så dårlig står det til at utøverne frykter for framtida.

For sjekk bare noe av "kaoset" her:

Generalsekretær Arne Morten Knutsen er sykemeldt.

Valgkomiteens leder Odd Langhelle har trukket seg.

President Edgar Broks gir seg etter syv år.

Det samme gjør resten av styret.

Ekstraordinært ting skal avholdes 21. februar.

NIF har frosset kassakreditten på én million.

Sandvolleyballspillerne er bekymret for at de ikke får støtte mot VM i Stavanger.

— Vi har visst at det har vært økonomiske problemer en stund, så at det kommer fram nå er ikke overraskende, men ettersom jeg forstår er det trøbbel på mange fronter der, og vi utøverne kjenner neppe alle detaljene. sier Håkedal engasjert.

Bakgrunnen for de økonomiske problemene skal i følge Aftenposten være at en større del av budsjettet brukes på et lite antall av sandvolleyballspillerne, samt at landslagene innendørs får sin del av potten. Men på tross av uroen frykter ikke Nila Håkedal for VM-spill på hjemmebane i Stavanger til sommeren.

— Nei, egentlig ikke. Vi krysser fingrene for at det ordner seg innen den tid. Men vi er jo avhengige av forbundet for å satse, så vi håper at det kommer friskt blod inn med gode idéer. Man må bare forsøke å jobbe seg ut av det.

— Dere har en planlagt treningstur til Brasil 16. februar. Står den i fare nå?

— Ikke som vi har hørt. Jeg tror den gjennomføres.

Etter å ha slitt med influensa i to uker siden romjula, er Håkedal nå frisk. Sammen med makker Ingrid Tørlen trenes hun knallhardt i Oslo.

— Vi har økt mengdene ganske mye nå, så det ser bra ut. Vi skal uansett være klare når sesongen starter, sier Kristiansads-jenta.