Tirsdag ble det kjent at ekteparet, som har vært gift i to år, nå er separert. De falt for hverandre først i 2001, men gikk hver til sitt i 2003. Så fant de sammen igjen, og giftet seg i januar 2006 på Costa Rica. Men nå er det slutt — igjen.- Avgjørelsen ble tatt av to gode venner med en enorm mengde kjærlighet og respekt for hverandre. Selv om ekteskapet er over, har vennskapet aldri vært sterkere, uttalte Pinks talskvinne Michele Schweitzer til People.

Kilder nær Carey Hart sier til kjendisnettstedet TMZ at han forteller venner at de to fremdeles elsker hverandre, men at det er karrierene deres som har kommet i veien for ekteskapet.

Pink er tilbake i studio for å jobbe med musikken sin, mens Carey Hart har det travelt med å åpne nye nattklubber som utvidelse av sin virksomhet, som tidligere har vært tatoveringssjapper. I mai kommer Harts nye hjertebarn, utestedet «Wasted Space», til å åpne i Hard Rock Hotel i Las Vegas. Der vil det bli konserter med nye rockeband så vel som musikklegender. (©NTB)