Stjernen gjorde Stavanger selskap i toppen etter de tre første rundene, men tapsnullen sprakk i Hamar, der Storhamar scoret tre ganger i siste periode og vant 5-2. Kampen var lenge jevn, men på stillingen 2-2 midt i 3. periode fikk Peter Wennerström matchstraff for stygg behandling av Simen Løvhaug Hansen. Storhamar utnyttet det til å score to raske mål.

Erik de la Rose skjøt inn 3-2 fra blålinja, før Martin Rønnild styrte inn scoringen som punkterte kampen. Samme Rønnild satte punktum med et straffeslag.

Stavanger gjorde kort prosess med Lillehammer og ledet 4-0 etter første periode. Dermed var det meste gjort. Eirik Salsten, Spencer Humphries, Mark Van Guilder og Dan Kissel scoret målene.

Kissel ble senere tomålsscorer, mens også Tommy Kristiansen skrev seg i målprotokollen. (©NTB)