Wright Penn, som tok ut skilsmisse fra den Oscar-vinnende skuespilleren i august begrunnet med at de ikke lenger kom overens — vil konsentrere seg om å være skuespiller nå som hun er singel og barna Dylan (18) og Hopper (16) er blitt eldre.- Jeg har sagt nei til så mange filmer fordi jeg ville være mamma at de stoppet å sende meg tilbud. Jeg sa nei til så mye på grunn av barna mine, men jeg ga ikke opp.... Jeg er godt fornøyd med hvordan dette har endt opp. Jeg har ingen anger over livet jeg har levd. En ny start er det absolutt. For meg og for karrieren min. Barna mine er eldre nå, sier hun i et intervju med magasinet Redbook.

Robin Wright Penn (43) snakker også ut om hvor sint hun ble da samlivsbruddet kom ut i mediene. - Det føles aldri bra. Ja, det er en skilsmisse; og det er gitt at det blir offentlig kjent. Men... det er så respektløst. Det er liksom sånn: «Du er en skuespiller, du skylder oss dette, ikke sant?» Søren om jeg gjør, sier jeg til det.

I april søkte Robin om separasjon, men en måned senere ba hun domstolen i Marin County i California om å legge begjæringen til side med henvisning til at det var «et arrogant feilgrep». Det er ikke første gangen paret har annonsert at de vil skille seg - og har endret oppfatning. Sean (49) søkte om skilsmisse i desember 2007, men den ble avvist. Tre dager senere søkte Robin om det samme.

Men i april 2008 ba de om at søknaden ble henlagt da de ville gi forholdet sitt en ny sjanse. (©NTB)