Molde (NTB): Med 0-2 på Molde stadion torsdag kveld ble det 1-5 etter to kamper.Den første halvtimen så alt nokså lovende ut for Molde. Det ene fine oppløpet etter det andre satte publikum i stemning. Nærmest scoring var Daniel Berg Hestad på en heading som keeper Moreira så vidt fikk bokset over tverrliggeren. Det skortet på avslutningene for Molde som i så mange kamper før denne sesongen.

To raskePortugiserne begynte forsiktig, og hadde sin første sjanse først etter 25 minutter, da Tomislav Sokota bommet på åpent mål. Men så kom Tiago med to raske, og satte punktum for alt Molde-håp: 0-1 i det 30. minutt da Molde-forsvaret fomlet og var lite konsentrerte. Tiago fikk innlegget fra Miguel på høyresiden og plasserte ballen helt oppe i krysset fra 16 meteren. I det 42. minutt var Moldes Bjarni Thorsteinsson uheldig med en avklaring. Tiago takket og bukket og kvitterte med en like sikker scoring.

Da var kampen om avansement i UEFA-cupen ute for Molde, og det erkjente vel også trener Odd Berg da han ti minutter ut i omgangen skiftet ut kaptein Daniel Berg Hestad med Olafur Stigsson. Daniel hadde til da vært Moldes bestemann i sin siste kamp for Molde. Han reiser til Heerenveen som proff fra nyttår.

Daniel var skadet etter at han tråkket over. Egentlig burde jeg ha tatt ham ut i pausen, sa Molde-trener Odd Berg etter kampen.