Flyet tok av fra Fort Lauderdale ved 16.00-tiden norsk tid, så passasjerene er nok dessverre ikke på Gardermoen før nærmere klokken 1 natt til første juledag, sier kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion til NTB.

— Veldig uheldig

— Vi beklager på det sterkeste forsinkelsene som har oppstått. Det er veldig uheldig at dette har skjedd like før jul, og vi forstår at passasjerene har vært frustrert, sier Mannion.

Etter Sølvguttene

Med rundt ni timers flytid over Atlanteren, betyr det at flight 7032 lander på Gardermoen flere timer etter at Sølvguttene har sunget julen inn. Det synes Mannion er veldig trist.

— Det er ekstra ille når sånne ting skjer rett før høytiden. Men vi står på, kundesenteret vårt jobber på spreng, og vi gjør selvfølgelig alt vi kan for å få folk hjem så fort som overhodet mulig, understreker hun.

Flere fly

Mandag lettet to svært forsinkede Dreamliner-fly fra Florida med kurs mot Stockholm og København. København-flyet landet sent på kvelden lille julaften, mens Stockholm-flyet kom til Arlanda først morgenen etter.

– Vi fikk satt opp et ekstrafly fra Arlanda til Gardermoen, så de som skulle videre fra Stockholm kom helt fram til jul, forteller Mannion.