Hayes sa takk for seg som stemmen til den fargede kokken Chef og anklaget skaperne bak «South Park» for å fremelske intoleranse og trangsynthet. Trolig skyldtes reaksjonen hans en episode sist november der det ble antydet at scientologen og skuespilleren Tom Cruise egentlig var en homofil som ikke hadde kommet ut av skapet.I den første episoden i seriens tiende sesong blir den kontroversielle religionen igjen utsatt for satire når Chef blir hjernevasket av «Super Adventure Club» og fremstilt som pedofil.

Med tekster hentet fra tidligere episoder, forteller han barna gjentatte ganger at han vil «make sweet love» med dem før han blir utsatt for en serie stygge ulykker. Chef faller fra ei bru, han blir brent, stukket ned og bitt av ville dyr før han til slutt dør.

I begravelsen, gir flere karakterer uttrykk for hans dårlige vurderingsevne og sier: — Mange av oss er ikke enige i de valgene Chef har gjort de siste dagene. Noen av oss er såret og forvirret over at han tilsynelatende snudde ryggen til oss. (©NTB)