Etter tre runder med rehab klarte hun imidlertid å kvitte seg med avhengigheten, men sier det var tøft:— Alle stemmene i hodet mitt sa at jeg var verdiløs, at jeg var tjukk, at jeg alltid bare ville være datteren til noen og aldri klare noe på egen hånd... alle disse tingene i hodet mitt ble det stille for, bare jeg tok en pille, sier Kelly (23), som sammen med broren Jack (22) snakket ut i programmet «20/20» i helgen om oppveksten sin som barn av hardrockeren Ozzy Osbourne.

Jack drakk seg full første gang som 13-åring og et år senere hadde han lagt både marihuana og annet dop til alkoholen. Han sa at familienavnet og - ryktet gjorde at han følte seg presset til å oppføre seg på en bestemt måte:

— Jeg følte jeg måtte, til en viss grad. Det var «ja da, jeg er den gærne partyfyren, jeg er en Osbourne», sa Jack i programmet.

Berømmelse gjorde alt verre. Det gjorde at de var omgitt med godværsvenner som ifølge Kelly brukte dem som «inngangsbillett» til de beste klubbene, og som delte de samme rusvanene. Sharon og Ozzy Osbourne prøvde å stoppe sine to opprørske tenåringer, og ba dem om å være mer hjemme og ikke feste så mye, ifølge ABC. Men det hjalp lite. Men nå har både Jack og Kelly fått bukt med misbruket sitt, noe Kelly Osbourne forklarer slik:

— Du må nesten innrømme at du har tapt, før du i det hele tatt kan nærme deg ønsket om å bli nykter. Du må innse at avhengigheten er sterkere enn deg. (©NTB)