Må regne med flyforsinkelser i hele landet

Oslo Lufthavn Gardermoen melder på sine nettsider at det på grunn av det store snøfallet onsdag, må påregnes forsinkelser i flytrafikken. Snøfallet førte til at en del fly ikke er der de skal være torsdag morgen, og en rekke avganger er innstilt eller forsinket på grunn av avising, melder NRK. Flyselskapene ber likevel alle passasjerer om å møte fram til normal tid.Status ved 8-tiden torsdag morgen ved de største flyplassene i landet var at Oslo Lufthavn Gardermoen kunne melde om hele 20 innstilte ankomster; én av dem fra Helsingfors og én fra London. I tillegg var det i morgentimene registrert åtte kansellerte avganger fra Gardermoen.

Trondheim Lufthavn Værnes kunne melde om én innstilt avgang til Oslo klokken 7. Bergen Lufthavn Flesland kunne melde om tre innstilte ankomster i morgentimene; to fra Oslo og én fra Kristiansund, og fire innstilte avganger, tre av dem til Oslo og én til Haugesund.

Ved Stavanger Lufthavn Sola var det tre innstilte ankomster, to av dem fra Oslo og én fra Sandefjord, og tre kansellerte avganger; to til Oslo og én til Sandefjord. (©NTB)