Matthew Rhys var desperat etter å få bade sammen med Sienna Miller og Keira Knightley, da de spilte inn en erotisk ladet scene i filmen «The Edge Of Love».Miller og Knightley spiller rivaler i produksjonen som handler om den walisiske forfatteren og poeten Dylan Thomas, men i stedet for å ryke uklar, knytter de svært nære bånd. Og Rhys, som spiller Thomas i filmen, innrømmer at han ønsket å være til stede da de to skulle spille inn en «nær» badescene.

— Det er jo bare to jenter som vasker seg, men det at det er Sienna Miller og Keira Knightley gjør det jo litt ekstra spennende. Jeg ba, tilbød meg å betale - ja, jeg gjorde alt som sto i min makt for å få bli skrevet inn i den scenen, framholder han spøkefullt ifølge nettstedet Female First.

Under filminnspillingen gikk det også rykter om en romanse mellom Miller og Rhys, men den ble aldri bekreftet. Nå for tiden holder Miller lag med Rhys Ifans, som vi husker best for sin rufsete karakter Spike i kassasuksessen «Notting Hill» (1999). (©NTB)