Det så lenge ut til at en kjempetabbe fra Joe Hart sju minutter før slutt, skulle sende City ned fra tabelltopp. Et tilsynelatende enkelt innlegg endte i klypene til Citys målvakt, som på klønete vis mistet ballen og serverte den i føttene til Cameron Jerome, som fikk en enkel jobb med å sette inn 1-1. Femten minutter tidligere hadde Nicolás Otamendi sendt City i føringen.

Men to minutter før slutt var også motsatt keeper involvert med negativt fortegn. Norwich-keeper John Ruddy rotet det til i eget felt, etter hvert godt hjulpet av Alexander Tettey. Til slutt fikk en City-spiller skutt, og Norwich-forsvarer Russell Martin så ingen andre muligheter enn å redde skuddet med hånden. Det endte med marsjordre og straffespark, som Yaya Touré omsatte i mål.

På overtid, fikk Manchester tildelt en ny straffe. I Yaya Tourés fravær, fikk Aleksandar Kolarov muligheten fra 11-metersmerket. Serberen misbrukte muligheten og sendte ballen utenfor.

Alexander Tettey spilte hele kampen for bortelaget og pådro seg gult kort.

Seieren gjør at Manchester City topper serien med 25 poeng, med Arsenal hakk i hæl kun slått på dårligere målforskjell. (©NTB)