TV PROGRAMKRISTIANSAND— Jeg gruer meg til å se meg selv grine på tv. De lager helt sikkert en mye større sak ut av det enn det var, sier Tone Martine Kittelsen.Kristiansandsjenta deltok på audition på den skandinaviske versjonen av «Dansefeber» for en tid tilbake med en egenlaget dans. Den imponerte dommerne såpass at hun fikk være med videre. I kveld har programmet première på TVNorge. Tone Martine, som går danselinja på Vågsbygd videregående skole til daglig, er spent på å se seg selv på tv. - Jeg er på jobb på dansestudioet akkurat når det går, så jeg må se det i opptak. Det kommer nok til å bli litt rart, sier hun. VANSKELIG.

18-åringen husker auditiondagen som en dag med mye venting, og mye flinke folk. Hun var derfor sikker på at hun ikke kom til å gå videre. Sammen med en gjeng andre ble hun plukket ut til å lære seg en koreografi innenfor dansestilen funkjazz. Deltakerne fikk kun en time på seg til å lære dansetrinnene.- Det var vanskelig og ikke helt min dansestil. Jeg gjorde mitt beste, men trodde aldri jeg ville komme videre etter å ha danset koreografien foran dommerne, sier Tone Martine.Men det gjorde hun, og for en måneds tid siden deltok danseren på en workshop i Lillestrøm kulturhus. Der var 90 deltakere fra Norge, Sverige og Danmark. Kun 24 av disse, åtte fra hvert land, gikk videre til finalerundene. Om Tone Martine er en av disse 24, må du vente på å få vite. LOKALE DELTAKERE.

I kveldens program deltar også Yngvar Halvorsen (22) fra Kristiansand. Hip-hoperen fra Nodeland har vært med i programmet to ganger tidligere. Også Ronny Hansen (18) fra Grimstad gjør en fremtredende figur i programmet. Han danser hip-hop og får varierende tilbakemelding fra de tre dommerne. Om han kommer videre kan du se i kveld! Tekst: Heidi Ditlefsenheidi.ditlefsen@fvn.no - 38 11 36 57