Pågripelsen av en mann med kniv på Sundvolden Hotell lørdag, hadde ikke sammenheng med angrepet på Utøya, opplyser Politiet, ifølge TV2. — Jeg stoler ikke på noen. Derfor bærer jeg kniv, sa mannen, før han ble ført bort.

Vil ikke kommentere

Politiet har ikke ville kommentere pågripelsen utover å si at den unge mannen bar kniv på offentlig sted.

Ifølge VG, var mannen iført shorts, badetøfler og t-skjorte da han ble pågrepet. Det skal plutselig ha skjedd, at to polititjenestemenn satt på ham håndjern.

Arrestanten bekreftet overfor pressen at han er aktiv AUF'er. Pågripelsen skjedde rett utenfor Sundvolden Hotell klokken 13. Sundvollen er stedet hvor ungdommer og pårørende fra tragedien på Utøya har samlet seg.

Tror ikke på flere gjerningsmenn

Politiet mener Anders Behring Breivik (32) står bak både bomben ved Regjeringskvartalet, og den grusomme tragedien på Utøya. Han ble pågrepet på Utøya fredag.

— Det er ikke noe i etterforskningen som tyder på at det har vært flere gjerningsmenn enn mannen som nå sitter i avhør, men etterforskningen pågår fortsatt, sa fungerende politimester Sveinung Sponheim under en pressekonferanse ved 4-tiden natt til lørdag.