Dermed endte det med ett poeng til hvert lag. Odds poengtap betyr at Molde senere lørdag kveld kan sikre seg seriegullet om de slår Viking på bortebane.

Men Odd var nær ved å få med seg tre poeng. For i annen omgang snudde Frode Johnsen kampen med to sene scoringer. Først utlignet han etter en retur da 73 minutter var spilt. Så sendte han Odd i ledelsen etter 82 minutter etter et innlegg.

Så klarte Aalesund og Latifu å krige ballen i mål halvannet minutt på overtid. Målet kom etter at hjemmelaget hadde sendt alle mann framover i håp om utligning.

Aalesund scoret kampens første mål etter 40 minutter. Michael Barrantes satte ballen i et tomt mål etter at Odd-keeper André Hansen hadde fått slått et innlegg ut i feltet like foran AaFK-spiss Leke James.

Samtidig traff James Odd-keeperen i hodet med en fot. Hansen, som allerede hadde vært på sidelinja og fått bandasjert et kutt i hodet etter en tidligere duell med James, ble liggende urørlig på banen. Medisinsk personell kom kjapt til for å se til Hansen. Etter kort tid ble en ambulanse kjørt ut på banen for å hente keeperen, som deretter ble fraktet til sykehus. (©NTB)