Steaua Bucuresti så ut til å sikre en ny mesterligasesong da den rumenske klubben hadde 0-0 rett før slutt i onsdagens returkamp i Bulgaria, men brasilianske Wanderson sikret ekstraomganger med sin scoring i nest siste minutt.

I en kamp med 11 gule kort fikk hjemmelagets målvakt Vladislav Stojanov sitt annet kort to minutter før slutt i annen ekstraomgang, da det fortsatt sto 1-1 sammenlagt og gikk mot straffesparkkonkurranse.

Ludogorets hadde allerede gjort sine tre bytter. Dermed måtte det bulgarske lagets rumenske forsvarsspiller Moti ta plass i målet, etter at han selv hadde satt inn det aller første straffesparket.

Første Steaua-straffe gikk i mål, og det så mørkt ut for hjemmelaget da Wandersons straffespark ble reddet av Steaua-keeper Giedrius Arlauskis.

Moti ville det annerledes. Han har tidligere spilt for Steauas byrival Dinamo Bucuresti i sju år, og han gjorde det ikke lett for Steaua onsdag heller. Han reddet Paul Pirvulescus straffe, og dermed sto det fortsatt 1-1 etter at lagene hadde tatt to straffer hver. (©NTB)