På mandagdukket det opp en ny Snapchat-oppdatering som tilsynelatende virket ganskeubetydelig.

Snapchat har tatt i bruk emojis for enkelt å vise hvem som er dine beste venner. Foto: Niklas Plikk, Teknofil.no

«Feilrettinger og forbedringer!», var den korte beskrivelsen. Derimot kanTech Crunchmelde at den lille oppdateringen har ført til noen godt synlige endringer.Det som kanskje er høydepunktet for mange, er at det kommer tydelig frem hvem som er dine aller beste Snapchat-venner.

Dersom det erén du sender flest snap-er til, og vedkommende sender flest til deg også, er dere «bestevenner». I så fall dukker det opp et gult hjerte ved siden av navnet.

snap1synne.jpg

Andre symboler er stort smil, vanlig smil, lurt smil og solbrille-smiley.Ild-ikonet representerer at du og en Snapchat-venn er på en «Snapstreak», hvilket betyr at dere har sendt snap-er frem og tilbake til hverandre hver dag i antallet dager som står ved siden av ikonet.

Snapchat selv forklarte de nye symbolene i et innlegg på sin «Discover»-kanal i appen, illustrert vedBeyoncé og hennes venner.

Trykk på månen i mørket

snap2synne.jpg

En annen nyhet er at du skal kunne ta bedre bilder under vanskelige lysforhold uten å måtte bruke blits.Det gjør du ved å trykke på måne-ikonet etter å ha deaktivert blitsen.

Videre har de lagt til en «Trenger litt kjærlighet»-kategori, for kontakter du ikke har sendt noe til i det siste.

LES OGSÅ:

Har du prøvd denne knappen i Snapchat?

10 Snapchat-triks du neppe visste om