TEL AVIV (aftenposten.no): Mandag kveld drillet U21-landslagstrener Tor Ole Skullerud det som kan bli onsdagens mannskap i EM-åpningen mot Israel.

De som startet i en 4-3-3-formasjon på Ramat Gan stadion rundt 20 minutters kjøring ut av Tel Aviv sentrum, var disse:

Arild Østbø — Omar Elabdellaoui, Fredrik Semb Berge, Stefan Strandberg. Vegar Eggen Hedenstad - Magnus Wolff Eikrem, Stefan Johansen, Anders Konradsen - Yann-Erik de Lanlay, Marcus Pedersen, Jo Inge Berget.

Utover i økten kom Abdi inn for Konradsen, Harmeet Singh inn for Wolff Eikrem, Håvard Nielsen inn for de Lanlay og Gudmund Kongshavn inn for Østbø.

Etterpå var Skullerud hemmelighetsfull om laguttaket.

— Det er ikke sikkert det dere så her er så nære et lag som dere tror. Men vi har noen ideer, sier Skullerud til Aftenposten.

Trolig er han usikker på hvordan midtbanen skal se ut. Samt den ene kantrollen.

— Vi tenker på hva hver enkelt spiller kan gjøre opp mot den motstanden vi møter. Vi ser på balansen i laget, helheten, vi prøver å sette sammen et lag med gode relasjoner, ivareta både det offensive og det defensive.

- At dere møter et fysisk robust lag som Israel - får det noe å si for laguttaket?

— Ja, det kan være. Det kan være det er noen vi mener passer bedre i én kamp fremfor en annen. Det trenger heller ikke å bli det samme laget i hele mesterskapet. Men samtidig er det ikke umulig at vi kjører med samme lag hvis det er ett lag som setter seg og vi får en god start. Det er vanskelig å spå, sier Skullerud.

- Er det ting du ikke vil vise frem på trening fordi det er media tilstede?

— Nei. Jeg har ikke behov for å hemmeligholde så jævlig mye. Vi gir heller ikke ut så mye. En ting er norske medier, en annen ting er hva de israelske følger med på, sier landslagstreneren.