KRISTIANSAND: Fredrik Strømstad ble Start-spiller i august i fjor da han ble lånt ut fra sin franske klubb Le Mans. Ifølge skattelistene tjente midtbanespilleren to millioner i 2010, men hvor mye av dette som kommer fra Start er uvisst.

ALT OM FOTBALLSKATT 2010:

Nærmest Strømstad på listen over de best betalte i Start-leiren i fjor kommer Espen Hoff. Angrepsspilleren står bokført med en inntekt på 1.589700 kroner i 2010.

Totalt tjente seks Start-spillere over millionen i fjor: Bernt Hulsker, som spilte deler av sesongen i Stabæk, Hunter Freeman, Clarence Goodson, Geir Ludvig Fevang, Hoff, Strømstad.

En mann som Ole Martin Årst, som tidligere har tjent svært godt i Start, tjente i fjor drøyt 300.000 kroner.

Sjekk listen over spillerne under (saken fortsetter under tabellene):

Av ledelse, trenere og støtteapparat i Start ligger Starts administrerende direktør Sveinung Hovstad med en inntekt på to millioner kroner for 2010. Trener Knut Tørum, som forlot sin trenerpost i Start 22. juni i år, hadde en inntekt på 1,6 millioner i fjor, mens Mons Ivar Mjelde i fjor tjente en drøy million.

Starts eiertrio er av de som sitter bedre i det i landsdelen, og styreleder Magne Kristiansen står ifølge skattelistene for 2010 oppført med en formue på 61 millioner, mens inntekten i fjor var på drøye 600.000 kroner.

Svein Erik Halvorsen tjente nesten ti millioner i fjor, mens formuen var på småpene 194 millioner. Vidar Robstad står med en formue på 138 millioner og en inntekt på seks millioner for 2010.