KRISTIANSAND 20060723:Starts trener Bård Wiggen var tydelig fornøyd etter dagens eliteseriekamp mellom Start og Rosenborg i Kristiansand søndag kveld.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Foto: Tor Erik Schrøder

Kaptein Håland snakket på vegne av spillergruppen etter treningen på Dønnestad onsdag. Der ledet fungerende hovedtrener Bård Wiggen Start for første gang etter at Stig Inge Bjørnebye hadde gått av.

Tidligere på dagen hadde Bjørnebye et siste møte med spillerne.

— Dette er en tøff og veldig frist dag; en fryktelig trist dag. Jeg opplever at det har vært full tillit i spillegruppen, og at hele gruppen har stått bak treneren. Jeg har ikke hørt noen som har klaget, sier Håland.

- Tror du det snur nå?

— Vi får håpe at det er dette som gjør at trenden snus, sier Håland.

Bård Wiggen sier han ikke føler stort press for å redde Start nå

— Jeg går til dette med stor ro. Jeg har ballast som trengs. Jeg har vært her i klubben i åtte år, og tatt over etter andre trenere før, og føler ikke noe press, sier Wiggen, som har tro på at Start skal klare seg.

— Det er veldig store sjanser for å snu det. Noen justeringer må vi nok gjøre. Vi skal snu hver eneste stein fram mot RBK-kampen nå, sier Wiggen, og tenker på oppgjøret lørdag om halvannen uke.

Wiggen tok også over etter Tom Nordlie i fjor. Da fikk han tre seierer og ett tap på sine fire kamper som hovedtrener.