Chelsea's manager Carlo Ancelotti takes his seat before their Champions League quarter-final second leg soccer match against Manchester United at Old Trafford in Manchester, northern England, April 12, 2011. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Scanpix

Carlo Ancelotti innrømmer at det var feil å starte med Fernando Torres på topp mot Manchester United tirsdag kveld. Chelsea-manageren valgte spanjolen foran Didier Drogba som spiss, men rekordkjøpet Torres hadde en skrekkelig første omgang før han ble erstattet av Drogba etter pause.

— Det kan hende at det var feil. Jeg har sagt flere ganger i år at jeg ønsker å starte med Fernando i en slik type kamp og en slik taktikk, sier italieneren ifølge teamtalk.com.

Drogba sørget for 1-1 og et visst håp sent i andre omgang, mens Torres har fortsatt ikke scoret for Chelsea etter overgangen fra Liverpool.

- Didier spilte bra i andre omgang. Jeg ønsket å få mer press på topp siden vi måtte score. Didier var frisk og han kunne bruke styrken sin. Derfor tok jeg ut Fernando, sa Ancelotti.

London-laget tapte 2-1 på Old Trafford og røk ut av Mesterligaen med 3-1 sammenlagt over to kamper. Chelsea-eier Abramovitsj får heller ikke i år oppfylt sin drøm om å vinne Mesterligaen, og Ancelotti innrømmer at hans fremtid på Stamford Bridge ikke er opp til ham selv.

— Jeg er ikke bekymret. Jeg må jobbe og gjøre mitt beste. Det er ikke min avgjørelse om jeg blir værende her eller ikke.

- Overgangssummen avgjorde

Sir Alex Ferguson var ikke i tvil om hvorfor Torres startet kampen.

- Mange trodde at Drogba ville spille. Jeg mente at med den summen Chelsea har brukt på Torres, så var de nødt til å bruke ham. Jeg var ikke hundre prosent sikker, men jeg kunne ikke se hvordan de kunne unnlate å starte med Torres, sier skotten.

Ferguson vil imidlertid ikke kritisere Chelsea for Torres-handelen.

— De hadde muligheten til å sikre seg Torres, og jeg tror ingen ville ha avslått en slik mulighet. Alle mente på det tidspunktet at det var et fenomenalt kjøp.

- Man kan ikke kritisere ham (Ancelotti) for det. Det var et godt kjøp. Det ser ikke ut til å fungere for øyeblikket, men han er fortsatt ung og det kommer flere sesonger, sier Ferguson.