MJØNDALEN — HAMKAM 3-2 (1-2)

Det føles vondt. Jeg er veldig skuffet og det kommer jeg til å være en stund framover , sier Idris, som for ikke mer enn et halvt år siden spilte for nettopp Mjøndalen.

Faktum at hans gamle lagkamerater skal spille kvartfinale i cupen, uten han selv, føles ekstra bittert for ghaneseren.

Ekstra bittert

— Jeg skulle så inderlig ønske det var meg selv og laget mitt, HamKam, som kunne jublet for seieren. At vi skulle ryke mot nettopp Mjøndalen var ekstra bittert. Men de har tross alt sine sjanser og fortjener kanskje å vinne til slutt, sier Idris, mens han vemodig gratulerer sine gamle lagkompiser som passerer i intervjusonen etter kampen.

Den høyreiste midtbanekrigeren klarte ikke å se det helt store i sin egen prestasjon på kjent gammelt kunstgress.

— Jeg klarer ikke tenke på min egen prestasjon nå. Jeg er ekstremt skuffet, men jeg hadde vel ikke blant mine beste kamper i dag.

- Hvorfor taper dere i dag?

— Vi leder 1-2 til pause og det virker som om vi mister fokus og konsentrasjon i andre omgang. Som sagt veldig skuffende.

Savnet ledertypen

Vegard Skogheim var langt nede etter at tapet var et faktum. Videre etterlyser han at flere ledertyper bør stå fram etter pause.

Vi går utpå i andre omgang og tar alt for lett på oppgaven så lenge vi leder. Helt utrolig å se spillere med over hundre kamper i Adeccoligaen gå utpå der uten å ta ansvar og står fram mer enn i denne kampen , sier "Skogen" skuffet, og fortsetter videre:

— Samme gjelder i garderoben og. Ingen tør å si noe som helst. Jeg savner noen som kunne stått fram og vist sin misnøye mer enn å bare sitte og sippe.

Selv om Skogheim nå vender blikket mot Bryne i helgen, kommer dette tapet til å kjennes på kroppen en stund.

Ingen har lov til å fleipe og tulle bare ti minutter etter kampen i dag. Dette er et realt slag i trynet som vi skal tygge på en stund , avslutter en tydelig skuffet HamKam-trener.

Sluttresultatet ble nemlig 3-2 til Mjøndalen. Emil Dahles to scoringer i førsteomgang hjelp dermed ikke grønnbuksene videre i cupen.