RBKs juniorlag slo juniorene til Osasuna 1-0 i Real Sociedads juniorturnering lørdag, melder rbk.no

De fulgte dermed opp den imponerende innsatsen fra fredagens 2-2 kamp mot Real Madrids juniorer.

Kampen gikk i en liten fransk landsby, så laget dro over grensen fra Spania, der Real-kampen gikk, for å møte Osasuna. Det ble et tøft møte for RBK-juniorene.

— Det var en tøff arena vi spilte på i dag. Osasuna gikk svært hardt inn i duellene og hadde endel tjuvtriks. Likevel klarte spillerne å ikke bli dratt med, og holdt hodet klart. Osasuna holdt ellers et høyt nivå og viste at de har et veldig godt lag. Vi klarte ikke å nå samme nivå som mot Real Madrid, men vi klarte likevel å stå samlet, sa Trond Nordsteien til rbk.no

Rosenborg scoret på sin første sjasne i kampen. Som mot Real Madrid var Jo Sondre Aas spilleren som skulle ordne opp for RBK. På et innkast fikk Aas ballen i beina, vendte opp, og satte han inn i nærmeste hjørne.

1-0 til Rosenborg ble også sluttresultatet i kampen.

Rosenborg har nå like mange poeng som Real Madrid som topper tabellen med bedre målforskjell etter at de vant sin kamp 5-0 lørdag.

Kampfakta:

Osasuna - Rosenborg (0-1) 0-1

Real Sociedads juniorturnering

Mål:

0-1 Jo Sondre Aas 22'

Rosenborg (4-3-3): Ole Næss- Lars Ramstad, Steffen Mathisen, Rune Guldseth, Jon Arne Kråkenes- Albert Berbatovci, Arton Ademi, Pål André Helland (Oviasu 55')- Øyvind Pettersen, Jo Sondre Aas, Thomas Valø

NB! Kampene spilles over 2x35 min.