Nyhetsbyrået AFP har sett nærmere på de åtte som har forlatt sine respektive Premier League-klubber så langt denne sesongen.

Nederlenderen berget «The Black Cats» fra nedrykk forrige sesong, men veteranen fikk det ikke til å stemme denne sesongen. Advocaat trakk seg i oktober i fjor, på et tidspunkt der Sunderland ikke hadde vunnet på sine åtte siste kamper.

Mangelen på titler ble Rodgers' undergang i Merseyside-klubben. Rodgers kom fra Swansea i 2012, og var nær Premier League-tittelen med Liverpool i 2014, men klarte ikke å ta de røde til et nytt nivå i ettertid. Han fikk sparken etter 1-1-kampen mot Everton i oktober i fjor.

Sherwood (47) tok over Birmingham-klubben i februar 2015, da han erstattet jevngamle Paul Lambert. Sherwood tok Villa til FA-cupfinale i sin første sesong i sjefsstolen, men maktet ikke å få de nødvendige resultatene denne sesongen. Han fikk sparken etter 1-2-tapet hjemme mot Swansea 25. oktober. Da hadde tabelljumbo Villa tapt seks strake seriekamper.

Engelskmannen tok over i februar 2014. Monk fikk mye ros for sin innsats i sin første sesong som manager, men denne sesongen gikk det svært trått for 37-åringen. Han fikk sparken 9. desember, da hadde waliserne kun vunnet én seriekamp på sine siste tolv. Et 0-3-tap for Leicester var dråpen for Swansea-ledelsen. (©NTB)